Advertisement

Dátumot kapott a Lord of the Rings: War in the North

2011. augusztus 02.
2.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Warner Bros.
Advertisement

a lehető legünnepélyesebben bejelentette az elképesztő horderővel bíró cím hivatalos kiadási dátumát; már a csontunkban éreztük, hogy záros határidőn belül elérkezik a nap, amikor végre percre pontosan tisztában leszünk a fennséges alkotás egzakt időpontjával. A Baldur's Gate: Dark Alliance tulajdonképpeni folytatása nem később, mint idén novemberben a boltok polcaira kerül. Persze, várjuk ki a végét. Miként nem eszik olyan melegen azt a kását, úgy Mordorba sem lehet csak úgy besétálni: reméljük, semmi késedelemre nem adnak okot a körülmények.

A röviden csak LOTR War in the North címen emlegetett játék most novemberben látja majd meg a napvilágot - amennyiben hihetünk a Warner Bros.-nak és amennyire bízhatunk a szerencsénkben.

Miként azt neve is sejteti, a War in the North Tolkien káprázatos világának északi régióiba kalauzolja el játékosait, akik itt elképesztő és izgalmas kalandok közepette igyekeznek majd helytállni - olyan helyszíneken, amelyeket még nem örökítettek meg a filmvásznon.

Az akció-RPG tehát novemberben kerül boltokba, PC, Xbox 360 és PlayStation 3 felületekre.
Advertisement
1 hozzászólás

Aidon Assassin

12 éve, 3 hónapja és 7 napja

A triler alapján annyira jónak tűnt a játék de aztán mégse

válasz erre
Lord of the Rings: War in the North
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja