Brutális kedvezményekkel PS4 konzolok, játékok és kiegészítők - itt a Days of Play akció!

2019. június 07.
5.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A mostanra már hagyománnyá vált Days of Play akció idén is be lett indítva a Sony PlayStation által, melyben - ahogyan azt megszokhattátok - kiemelt partnerünk, a Play 24/7 is részt vesz.

Sőt, konkrétan olyan árakkal indult útjának a Play 24/7 akciós kínálata, amik egyenesen verhetetlenek, így a lehető legjobb kedvezményekre lehet számítani.

Amennyiben PS4 Slim vásárlásában gondolkozol, akkor remek hírünk van, lévén egy 500 GB-os modellt mindössze 86.900 forintért tudsz bezsákolni! Hozzá egy PS Plus tagság is kéne? Szintén brutálisan jó áron csaphatsz le rá, 5.250 forintért már be is ruházhatsz egy előfizetésre! Kontroller esetében is kiváló a kedvezmény, hiszen most csak 11.557 forintba kerül egy DualShock 4 vezérlő.

Persze amennyiben te szeretnél egy jó kis pakkra beruházni, akkor a PlayStation 4 Slim 1TB HITS bundle neked lett kitalálva. Kapaszkodj meg, mert 103.900 forintért tudhatsz magadénak egy komplett pakkot, ami tartalmaz egy PS4 Slimet, hozzá egy kontrollert, valamint három zseniális játékot, a The Last of Us Remasteredöt, az Uncharted 4: A Thief's Endet, valamint a Ratchet & Clanket!

A virtuális valóság rajongói sem maradnak ki, ugyanis elképesztően jó engedmény mellett lehet a kosárba tenni egy PlayStation VR csomagot, ami a kamera és a headset mellett még egy VR Worlds példányt is tartalmaz.

Emellett olyan zseniális címeket is megvásárolhatsz, sokszor több ezer forintos leárazással, mint a tavalyi, masszív sikerként elkönyvelhető Spider-Man (8.268 forint), az Év Játéka díj nyertese, a God of War (8.268 forint), illetve még akár a nemrég megjelent Days Gone is hihetetlenül jó áron szerezhető be. Nem elég? A Horizon Zero Dawn és a Detroit: Become Human árcédulája is alaposan meg lett vágva, ergo most 5.779 forintért már a tiéd lehet mindkét cím!

Végül, de nem utolsó sorban, a nosztalgiára vágyók sem maradnak ki a mókából, tekintve, hogy a PlayStation Classic most csupán 9.900 forintért (!) megy, ami meg egyenesen kihagyhatatlan ajánlat.

Ne habozz, böngészd át a felhozatalt, és zsákold be azokat a termékeket szédületes áron, amikkel már régóta szemezel! Az akciós kínálathoz KATT IDE!
8 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 3 hónapja és 9 napja

Én megyek is és rendelek egy VR pakkot. röhögő smiley

Szóval már meg is rendeltem. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 3 hónapja és 12 napja

Lesz amit beszerzek. Days Gone pl, de jön a PS Classic is! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

5 éve, 3 hónapja és 12 napja

Királyság, mondjuk én azt sem tudom mennyi az eredeti ára egy-egy PS cuccnak röhögő smiley

válasz erre

muki

5 éve, 3 hónapja és 12 napja

Na jó, 10 rugóért jöhet a PS Classic! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 3 hónapja és 12 napja

Days Gone jó ötlet volt akciózni, nálam ezzel biztos vétel is lett most. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 3 hónapja és 13 napja

Ennyiért még a PSClassic is király! röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 3 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mordorer

5 éve, 3 hónapja és 13 napja

Király akciók vannak megint.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja