Bobby Kotick szörnyű vezető volt - állítják a korábbi beosztottjai az Activisionnél

2024. január 01.
14.9471
Botyi profilja, adatai
Botyi
32 év után Bobby Kotick már nem az Activision Blizzard vezérigazgatója, a Microsoft felvásárlását követően távozott, az egykori alkalmazottjai pedig alig 24 órával később már a közösségi médiában írtak a módszereiről.

Egy korábbi Call of Duty programozó, Christina Pollock azt állítja, hogy Kotick "döntései" miatt "rosszabbak" lettek az FPS játékok. Továbbá azt írta, a vezető megfenyegette az egyik alkalmazottját, hogy megöleti, azonban az ezt követő megbeszélésen senki sem akart először beszélni erről, ő végül mindenki előtt követelte a kirúgását.

Ez a kijelentés egyébként tényleg megtörtént még 2006-ban, majd 2021-ben Kotick azt mondta, "mélységesen sajnálja", de ez nem győzte meg az embereit. A jelenlegi közösségi fejlesztési menedzser, Andy Belford arról írt, az egykori igazgató nem akart foglalkozni az alkalmazottak aggodalmaival, akik például több forrást kértek a gyengén szereplő Overwatch 2-höz.

Belford hozzátette, a menedzsment túlságosan elfoglalt volt azzal, hogy "reagáljon az ingadozó irányvonalra és a döntésekre, amelyeknek nulla értelme volt." Az biztos, hogy Kotick vezérigazgatói öröksége rekordnyereséget hozott az Activision Blizzardnak, de az alkalmazottak közül nem mindenkinek tetszett a vezetése.távozott, az egykori alkalmazottjai pedig alig 24 órával később már a közösségi médiában írtak a módszereiről.'>
6 hozzászólás

fighterlaci

5 hónapja,

Nem értem minek jöttek most ezekkel elő. meglepett smiley Ehhez mi köze a nagyközönségnek? Azóta SOKKAL ****abb COD játékok jöttek ki.

válasz erre

muki

5 hónapja,

Érdekes hogy ilyesmik mostanában derülnek ki, miközben évtizedekig volt ott vezető...

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 1 napja

Sikerre vitte a céget. Undorító hogy minden vélt vagy valós szennyest kiteregetnek.

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 1 napja

Rühellem amikor így hosszú évek távlatából felbukkannak random gyanusítgatások... wtf smiley Miért nem akkor, ha egyáltalán igaz?

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 1 napja

Értem én, hogy sz_ralak volt, de ő vezette a céget akkor is, amikor felért a csúcsra... Ha a fenyegetés 2006-ban történt, akkor olyan COD részeken dolgozhatott a volt alkalmazott, mint a COD4, amit nehezen lehet elrontottnak címkézni. Konkrétumok nélkül ez csak "like vadásznak" hangszik...

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 1 napja

Hát igen, már a vezetése alatt is sok volt a panasz...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja