Advertisement

Békével érkezett a Humankind első nagyobb tartalmi kiegészítője

2022. november 10.
5.0431
Mikee profilja, adatai
Mikee
Új kiegészítővel bővült az Amplitude Studios 4X-es stratégiai játéka, a Humankind, a DLC a diplomáciára fókuszál, új játékbeli funkciók érhetőek el a kémkedéshez, emellett számos új kultúra és friss tartalom is érkezett a stratégiai játékba.
 

A korábbi rossz hírek után, miszerint késik a játék konzolos verziója, végre valami jó dologgal is tudunk szolgálni a Humankind rajongói számára. Megérkezett ugyanis a Together We Rule csomag, ami kibővíti a diplomáciai lehetőségeinket a stratégiai játékban.

Számos új játékbeli opciónk lesz a konfliktusok békés rendezésére, többek között a birodalmak közötti fórumon, a Congress of Humankind során vitathatjuk majd meg a fennálló kérdéses ügyeket. A követség és a beszivárgó, szabotáló ügynökök használatával pedig rákényszeríthetjük majd az akaratunkat másokra.

Érkezett egy új képesség, a Diplomatic Affinity, emellett 6 új diplomáciára fókuszáló kultúra, a sumérok, a Han kínaiak, a bolgárok, a svájciak, a skótok és a szingapúriak is elérhetőek már a játékban. Az új fizetős DLC mellett egy ingyenes frissítés is érkezett, a Metternich update új lopakodó mechanikákat és UI fejlesztéseket adott hozzá a stratégiai játékhoz.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Mikee

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

fighterlaci írta:
Nem egy pörgős trailer.
Elég békés, mondhatni.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem egy pörgős trailer.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Az a szöveg! Békével jöttünk!

válasz erre
Humankind
16.800 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt