Bejelentve az Anno 117: Pax Romana

2024. június 11.
4.5981
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb Anno-játékkal bővül a legendás stratégiai franchise - jelentette be mindezt a Ubisoft, akik elmondták, hogy az Anno 117: Pax Romana című epizód fejlesztését a Ubisoft Mainz végzi majd el, a megjelenés pedig jövőre várható.

Az Anno 1800 által már bizonyított fejlesztők PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re is szeretnék megjelentetni a legújabb epizódot, amely a Római Birodalomba repít el minket, a fejlesztők szerint az egykori multikulturális óriásállam csúcspontjához, ahol nekünk a kormányzó szerepét kell felvennünk és a béke fenntartásával gondoskodnunk a birodalom épüléséről.

A készítők sok újdonságot ígérnek a korábbi Anno-játékokhoz mérten, így például mindenki maga választhatja majd ki, hogy a birodalom mely tartományából indítja küldetését, amely minden eddiginél nagyobb figyelmet szentel a történetnek, de természetesen a gazdasági szimuláció, a diplomáciai és katonai háttér sem hiányzik majd belőle.

Nézd nagyban ezt a videót!Anno 117: Pax Romana című epizód fejlesztését a Ubisoft Mainz végzi majd el, a megjelenés pedig jövőre várható.'>
3 hozzászólás

Patrik94

5 napja és 10 órája

Nah, alakul ez a nap. mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

6 napja és 1 órája

Wooooow, mennyi meglepets ma! meglepett smiley mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

6 napja és 5 órája

Kíváncsian várom!

válasz erre
Anno 117: Pax Romana
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaGargameth profilja