Bejelentették, ősszel jön a törpökre fókuszáló The Lord of the Rings: Return to Moria

2023. június 09.
7.7541
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Free Range Games és a North Beach Games megosztotta az első pillantást a The Lord of the Rings: Return to Moria kooperatív játékmenetéből egy vadonatúj trailerben, amelyet a Summer Game Fest 2023-on mutattak be.

Közölték, a játék konzolos változatai is aktív fejlesztés alatt állnak, így a PC-n kívül Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re is érkezik a tervek szerint 2023 őszén, egy időben. A Return to Moria a törpöket követi, akik kalandra indulnak, hogy visszaszerezzék és helyreállítsák hazájukat, Moriát.

John Rhys-Davies (a mozifilmek Gimlije) narrációjával eddig soha nem látott felvételek láthatók a cím PC-s változatából. A törpök elindulnak Moria barlangjaiba, hogy nyersanyagokat gyűjtsenek be, miközben még mélyebbre merészkednek a sötétben rejlő veszélyekbe.

Létrehozhatjuk saját, egyéni karakterünket, egyedül vagy online kincsek után kutathatunk és értékes érceket bányászhatunk, ügyelve arra, hogy ne csapjuk túl nagy zajt és ne hívjuk fel magunkra a mélyben rejlő számtalan veszély figyelmét.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 1 napja

LOTR rajongóknak kötelező lesz, abban biztos vagyok, másnak... hát nem tudom...

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 1 napja

Nem valami bizalomgerjesztő...

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 1 napja

Elég felemás a látvány, van ahol 20 évvel ezelőtti szintű (pl ahol vágja az utat a törp a sziklában) van ahol kinéz valahogy...

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 napja

Remélhetőleg jobban sikerül mint a Gollum.

válasz erre
The Lord of the Rings: Return to Moria
nincs ár
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
SGF 2023
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt