Begördült az első kedvcsináló a TT Isle of Man: Ride on the Edge 3-hoz

2023. január 13.
5.0231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A RaceWard Studio veteránjai által fejlesztett TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 segítségével a játékosok átélhetik a világ legveszélyesebb motorversenyének izgalmát, ma bemutatták az első játékmenet-videót.

Az előzetes a harmadik személyű nézetet is bemutatja, amiben megismerhetjük a motoros testtartását, a pilótafülke nézetben pedig a közel 40 híres motorkerékpár műszerfalát is reprodukálták. A Ride on the Edge 3 tartalmaz egy új "Open Roads" funkciót, ahol szabadon motorozhatunk a hivatalos Tourist Trophy pályán és a Man-sziget más útjain, amelyek mindegyikét hűen újraalkották a játékban.

Emellett felfedezhetjük a szigetet és részt vehetünk 11 különböző típusú nem hivatalos versenyen. A TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 összesen 200 kilométernyi úttal, 32 különböző pályával, köztük jelenlegi és történelmi útvonalakkal, közel 40 Superbike és Supersport versenyzővel és motorral, valamint továbbfejlesztett fizikával várja a játékosokat.

A TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switch-re érkezik 2023 májusában.

Nézd nagyban ezt a videót!



TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 segítségével a játékosok átélhetik a világ legveszélyesebb motorversenyének izgalmát, ma bemutatták az első játékmenet-videót.'>
2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Hát azért fejlődött valamelyest..

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Hát ez se lesz valami hűha.

válasz erre
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja