Befutott az Outcast: A New Beginning launch trailere

2024. március 15.
4.7061
Remulto profilja, adatai
Remulto
Adelpha világa megnyitotta kapuit, hiszen megjelent az Outcast: A New Beginning Playstation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re is, aminek örömére kaptunk egy újabb kedvcsináló videót is, amelyben a hangulat maximálisan a tetőfokára vág és előkészíti számunkra a terepet a kaland előtt.

A csodálatos és szemkápráztató nyílt világban, bőven akad majd teendőnk, hiszen a főhősünk lesz a törzsek közötti megértésként és kommunikációként működő híd, így a jövőbeli békéért maximálisan felelősek leszünk. Ha ez nem lenne elegendő feladat számunkra, természetesen az őshonos lények garázdálkodását is meg kell majd állítanunk, hiszen kárt tesznek a népek életében, lerombolva a városokat és az ültetvényeket. A játék egy teljesen friss élményt nyújt majd az open world játékok szerelmeseinek.

Ahogy fentebb is említettük, érkezett egy, a megjelenés tiszteletére létrehozott videó, amelyet alább tekinthettek meg. Ez segít majd teljes mértékben átszellemülni azzal az univerzummal, amelyből remélhetőleg nektek is jut majd egy szelet akár ma, akár hamarosan.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kegyetelen igényes játéknak tűnik!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egyre jobban bejön! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ütős. Nagyon ütős!

válasz erre
Outcast - A New Beginning
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja