Advertisement

Befutott a Last of Us első magyar feliratos előzetese

2022. szeptember 26.
4.9581
marco profilja, adatai
marco
A nap elején még arról írhattunk, hogy karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy végre megérkezzen a 2023-ban debütáló videojáték adaptáció első hivatalos előzetese, mely az elmúlt percekben valóban be is futott - és az első bepillantás után nem lehet panaszunk.
 

Joel és Ellie története végre megelevenedik a képernyőkön, ugyanis az HBO Max elhozta a Last of Us sorozat első hivatalos előzetesét, melynek még mindig nem lehet tudni a pontos megjelenési dátumát, mindössze csak annyit, hogy jövőre fog érkezni. Mindezek ellenére az első kedvcsináló igazán hangulatosra sikeredett, a látványvilág és a hangok le fognak nyűgözni minden rajongót és nem rajongót is.

Neil Druckmann és Craig Mazin jó munkát végzett, a sorozat készítőinek sikerült hűen követni a játék látványvilágát, néhány szörnyet is láthatunk az ízelítőben, így már alig várjuk, hogy a végeredményre tapadhassunk. A két főszereplőt Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítja, akiknek nagyon jól állnak a karakterek, de beszéljenek inkább a képkockák:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Pedro Pascal jó - bár nem őt tettem volna ebbe a szerepbe - de a csajt nem tudom megszokni. A trailer viszont rohadt jó lett!

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ellie rohadt fura.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ez állat lesz! Aggódtam pedig, de nem rossz.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

A végén tényleg sikerül nekik egy jó sorozatot összehozni.

válasz erre

Moby Dick

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ahh de kegyetlen jó.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja