Bedobták az új évadot az NBA 2K23-ba

2023. január 12.
36.5511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K bejelentette, hogy az NBA 2K23 Season 4, benne új tartalmakkal a MyCAREER, a MyTEAM és a The W módokhoz, január 13-án indul el, ezeken kívül tíz új dalt érkezik a Soulection zenészeitől, amelyek megtalálhatóak lesznek a soundtrackben és a Club 2K-ben is.

A MyCAREER-be új tartalmak is érkeznek, melyet a játékosok feloldhatnak, miközben megmásszák a ranglétrát, a MyTEAM-ben kezdetét veszi a Holdújév ünneplése kéthetes eseménnyel. Itt a többszörös All-Star, Zach LaVine, az évad arca 40-es szintű jutalom lesz, valamint az új Signature Challengeben is a középpontban lesz az általa kiválasztott "minden idők legjobb Bulls játékosai" mellett. A The W újdonságai között teljesen új jutalmak érkeznek, kezdve a Logo kártyáktól és a 2KBreakthrough skinektől, egészen a ruházati csomagokig és sok másig.

A negyedik évad elhozza az Atlanta Dream sztárjának, Erica Wheelernek, az LA Sparks játékosának, Nneka Ogwumikenek és az Indiana Fever duójának, Tiffany Mitchellnek és Kelsey Mitchellnek a mezét is. A 2K Beats ebben a szezonban eclectic soul stílusú zenéket, elfeledett gyöngyszemeket, és időtlen dallamokat hoz el, köszönhetően a Soulection együttesnek.

NBA 2K23 Season 4, benne új tartalmakkal a MyCAREER, a MyTEAM és a The W módokhoz, január 13-án indul el, ezeken kívül tíz új dalt érkezik a Soulection zenészeitől, amelyek megtalálhatóak lesznek a soundtrackben és a Club 2K-ben is.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Mordorer írta:
Néha úgy játszanék ilyennel, de ez haverokkal lenne jó. És baszki senkit nem találok aki csatlakozna. röhögő smiley
Dettó. Ha van is valaki aki sportjátékot tol, az Fifázik.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Néha úgy játszanék ilyennel, de ez haverokkal lenne jó. És baszki senkit nem találok aki csatlakozna. röhögő smiley

válasz erre
NBA 2K23
22.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profilja