Az EA magyarázatot ad a kétlemezes Battlefield 3-ra - Megörökítették a Battlelog login oldalát

2011. szeptember 14.
1.9021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az Electronic Arts kétfogatos címnek szánja a nagy jövő előtt álló Battlefield 3 Xbox 360-as változatát, csakhogy eleddig ösztöneinkre hagyatkozva be kellett érnünk azzal az ésszerű következtetéssel, hogy bizonyára ez valószínűleg a játék méreteinek köszönhető - és itt véget is ért a tudományunk, egészen mostanáig.

A már most dicsfényben fürdő kiadó volt oly szíves és elhintett néhány sejtelmes infó-morzsát a két lemez tartalmával kapcsolatban, amelyek alighanem felcsigázzák majd a rajongók kedélyeit.

A "kétlemezes játék" fogalmának hallatán hajlamosak vagyunk az L.A. Noire-ra asszociálni, amely a videojáték-történelem egyik legterjengősebb alkotása, s a tudat, hogy az EA kevláros hőse, a Battlefield 3 is két DVD-n érkezik csak tovább fúrja az oldalunkat. Vajon milyen ínyencségeket pakolnak az FPS mellé?

"Az Xbox 360-as Battlefield 3 két lemezen érkezik, látványos nagyfelbontású, végeláthatatlan órákat felölelő játékélménnyel" - mondta az EA kiadóvállalat.

Az Egyes Lemez tartalmazza a lenyűgöző multiplayer-t, a co-op pályákat és a HD telepítési tartalmakat.
A Kettes Lemez tartalmazza a nagyszerű single-player kampányt."


És mintha mindez nem lenne éppen elég, még egy vérpezsdítő kép is beröppent ide a Game Channel főhadiszállására az Battlelog Open Beta-val a középpontban. A site-ról készített kép bizony azt jelzi, hogy a nyílt béta hamarosan megnyitja kapuit.

Az EA magyarázatot ad a kétlemezes Battlefield 3-ra - Megörökítették a Battlelog login oldalát - 2. kép

Battlefield 3 Xbox 360-as változatát, csakhogy eleddig ösztöneinkre hagyatkozva be kellett érnünk azzal az ésszerű következtetéssel, hogy bizonyára ez valószínűleg a játék méreteinek köszönhető - és itt véget is ért a tudományunk, egészen mostanáig.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 16 napja

a bad compani 2 egyből elment a kedvem mikor kiprobáltam a bétát rem most nem igy lesz sok városi pályát várok nem pusztaságot 5 házal megy bokrokal

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 16 napja

Zsííír, már regeltem is!mosolygó smiley

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Kétlemezes lesz a Forza 3

Kétlemezes lesz a Forza 3

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja