Az új Cyberpunk 2077 bővítménnyel növelnék az alapjáték eladásait

2023. március 31.
30.3611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A CD Projekt 2022-es pénzügyi évre vonatkozó eredményeinek bejelentését követően a stúdió vezérigazgatója, Adam Kicinski és pénzügyi igazgatója, Piotr Nielubowicz további részleteket árult el a stúdió jövőbeli projektjeiről a befektetőknek és elemzőknek tartott konferenciahívás során.

Kicinski beszélt az Unreal motorra való átállásról, szerinte ez nem fogja lassítani a Project Polaris fejlesztését (egy vadonatúj Witcher-játék), arra számítanak, hogy az Unrealra való átállással a következő projektek gyártása gördülékenyebbé válik. A vezérigazgató megemlítette, hogy mind a Polaris, mind az Orion (a Cyberpunk 2077 folytatása) a stúdió munkájának központi eleme, így "nehéz elképzelni", hogy a CD Projekt úgy döntsön, nem folytatja a fejlesztésüket.

A júniusban induló Phantom Liberty Cyberpunk 2077 bővítmény marketingkampánya "jelentős" lesz, mivel a DLC megjelenése lesz a stúdió legnagyobb eseménye az évben, de természetesen nem lesz összehasonlítható egy teljesen új AAA-játék megjelenésével. A CD Projekt úgy számol, a bővítmény megjelenése hosszú távon segít majd növelni az alapjáték eladásait, ez történt a The Witcher 3-mal is és ezt szeretnék elérni a Cyberpunkkal is.

3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Ésszerű stratégiai lépés.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Év vége felé már érdemes lesz megvenni. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 25 napja

Ha izmos, nagy DLC akkor simán.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja