Az ingyenes hétvége után is megmaradt a Battlefield 2042 lendülete

2023. október 22.
20.2331
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Battlefield 2042 új rekordot állított fel az egyidejű játékosok számában a Steamen, felülmúlva a korábbi csúcsot, az ingyenes hétvége és hatalmas leértékelés rengeteg új játékost vonzott, közülük többen maradtak is.

Az EA nemrég minden platformon lehetővé tette, hogy ingyen játszhassunk a Battlefield 2042-vel, miközben hatalmas kedvezményt is kínált a megvásárlására. Az ingyenes hétvége alatt többen játszottak vele, mint a megjelenéskor és úgy tűnik, sikerült megőrizniük a játékosbázist, mivel ismét megdöntötte az egyidejű felhasználók csúcsát.

A SteamDB adatai szerint a Battlefield 2042-nek sikerült elérnie a 105 697 fős játékos-csúcsot a Steamen, de ez rekord azóta ismét megdőlt 107 376-tal. Ez azért lenyűgöző teljesítmény, különösen a megjelenést követő kritikákat figyelembe véve. Közben elindult a hatodik évad is, amely újabb életminőségi fejlesztést is kínál, például jobb járműkezelést és célzássegítőt a kontrollerrel játszók számára.
Battlefield 2042 új rekordot állított fel az egyidejű játékosok számában a Steamen, felülmúlva a korábbi csúcsot, az ingyenes hétvége és hatalmas leértékelés rengeteg új játékost vonzott, közülük többen maradtak is.'>
2 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

De meddig...

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 hete és 5 napja

Egészen meglepő. meglepett smiley

válasz erre
Battlefield 2042
22.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja