Az HBO egyik vezetője szerint nincs garancia a The Last of Us harmadik évadára

2023. június 01.
17.8001
Botyi profilja, adatai
Botyi
Craig Mazin és Neil Druckmann showrunnerek az első évad megjelenése után nyíltan beszéltek a The Last of Us sorozat jövőjéről, az HBO drámákért felelős vezetője, Francesca Orsi szerint ezeket a kijelentéseket azért nem szabad megerősítésnek venni.

A Deadlinenak adott interjújában Orsi tisztázta, hogy nincs biztosíték arra, hogy a történet egy harmadik évaddal is bővül: "hallottuk, hogy lesz egy harmadik évad ötlete a sorozatnak, de jelenleg évadról évadra haladunk. Egyelőre nincs garancia arra, hogy lesz harmadik évad." Hozzátette, tudja, hogy mindkettőjüknek van elképzelése a harmadik évadról, de hogy ez alkalmas-e arra, hogy több folytatást csináljnanak, azt még nem tudja.

Orsi arról is beszélt, hogy a The Last of Us második évada késik az írósztrájk miatt, annyit elmondott, hogy nagyot lendít majd a szórakoztatás szempontjából, de árnyaltabb, összetettebb karakterdinamikák is megjelennek. Bár Ellie és Joel kapcsolatára vonatkozó kijelentése elég homályosra sikerült, a játékból tudjuk, hogy sokkal feszültebb kapcsolatba kerülnek Joel első játék végén hozott döntései miatt.
3 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Első évad nagyon gyenge volt szerintem, nekem nagyon nem jött be.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nekem az első sem jött be.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Na igen előbb érdemes lenne megnézni mit tud a második évad.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt