Az Assassin's Creed Shadowsban nem tudunk majd úgy elvegyülni a tömegben

2024. június 16.
9.1821
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az első Assassin's Creed címek úgynevezett szociális lopakodást alkalmaztak: a mechanika révén elvegyülhettünk a tömegben, az NPC-k mellett sétálhattunk és elérhettük azt az emberek között, hogy ne keltsünk feltűnést.

Az utóbbi években azonban a mechanika teljesen kikerült, mivel a sorozat lopakodós akciójátékból akció-RPG-re váltott. A Ubisoft pénteken véget vetett azoknak a reményeknek, hogy ez a franchise indulásakor egyébként népszerű mechnika visszatér a Shadowsban.

A hír Stephen Totilotól érkezett, aki kapott egy helyreigazítást, amelyben megerősítették, hogy a mechanika egszerűen nem létezik a novemberben érkező játékban. Naoe alapértelmezés szerint láthatatlan lesz a katonaság számára, azonban felfigyelnek rá, ha törvénytelen dolgokat kezdünk el csinálni vele.

Yasuke, az első színes bőrű szamuráj sem fog rendelkezni lopakodó mechanikával, legalábbis nem a hagyományos értelemben. Ez azért van, mert a Ubisoft szerint lehetetlen beleolvadnia a tömegbe, hiszen a gameplayben is láthatjuk, hogy Yasuke sokkal nagyobb, mint a többi NPC.

4 hozzászólás

VaPe

1 hónapja, 3 napja

Nahát.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 napja

A legszánalmasabb Ubisoft játéknak ígérkezik ever.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 4 napja

Mondjuk egy benga feka tényleg nehezen vegyülne el a 150 centis japók között... röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 4 napja

Egyre kevésbé érdekel ez a játék a sok hülyeség miatt.

válasz erre
Assassin's Creed Shadows
26.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások