Az Armored Core VI: Fires of Rubicon fejlesztője több, be nem jelentett játékon is dolgozik

2023. május 01.
24.6421
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A FromSoftware által fejlesztett Armored Core VI producere, Yasuhiro Kitao egy interjúban megerősítette, hogy a stúdió több projekten is dolgozik, a még be nem jelentett címek valószínűleg "nem túl nagy időközönként" fognak megjelenni elmondása szerint.

Yamamura az interjúban elmondta, hogy az Armored Core VI: Fires of Rubicont mindig is tervezte a stúdió, csak az volt a kérdés, hogy mikor kerül rá sor. Annak ellenére, hogy egy reboot, nem hagyja el a gyökereit, csak továbbfejleszti, miközben új funkciókkal és változtatásokkal frissíti azt. Elárulta, hogy a stúdió ajtói mögött jelenleg számos be nem jelentett játék készül:

Egyszerre több címet fejlesztünk, több csapatunk is dolgozik különböző projekteken. Reméljük, hogy a megjelenéseinket eltoljuk és a jövőben remélhetőleg nem túl nagy időközönként hozunk valami újat és izgalmasat.


Az Elden Ring és a közelgő Armored Core VI közötti megjelenési időből ítélve arra számíthatunk, hogy az új játékok megjelenése körülbelül két év, vagy annál rövidebb időközönként fog megtörténni. Ettől függetlenül a dolgok változhatnak, az interjú egy ideális forgatókönyvet mutatott be, ahol minden a meghatározott terv szerint halad.
3 hozzászólás

Patrik94

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Csak ne menjen a mennyiség a minőség rovására. Addig nincs probléma.

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát, mondjuk ezt gondoltuk... mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kíváncsian várom. Az előélete jó. mosolygó smiley

válasz erre
Armored Core VI: Fires of Rubicon
22.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja