Állítólag nagyon limitált lesz a szárazföldi játékmenet a Skull & Bones-ban

2022. május 01.
32.5241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Most egy ismert bennfentes, Tom Henderson által az Exputer-en megjelentetett jelentés további részleteket árult el a várva várt Skull & Bones-ról, habár ezek nem éppen biztatóak az összképet nézve.

A cikkben Henderson azt állítja, hogy a legutóbbi játéktesztelési kör szerint a Skull and Bones egyáltalán nem lesz PvP - ami egy olyan játék esetében, amely olyan tökéletesen többjátékos részvételre szabottnak tűnik, különösen egy olyan világban, ahol a Sea of Thieves című hajócsatajáték olyan jól megy, eléggé meglepő.

Henderson emellett azt is állítja, hogy a Skull and Bonesban korlátozott lesz a szárazföldi játékmenet. Bár az élmény középpontjában természetesen a vitorlázás és a hajóalapú harcok állnak, sokan arra számítottak, hogy a játék egy jelentős része a Sea of Thieves-től nem eltérően a gyalogos játékmenetre is koncentrál majd. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem így lesz.

Henderson szerint, azon kívül, hogy a szárazföldön beszélgethetünk az NPC-kkel, hogy eladjuk a zsákmányt, fejlesszük a hajónkat és hasonlók, a játékmenet túlnyomó többségében csak a hajónkkal fogunk játszani.

Még ha anyagokat is akarsz begyűjteni, akkor is úgy fogod ezt megtenni, hogy a szárazföldön nézed meg a nyersanyagokat, miközben továbbra is irányítod a hajódat és megnyomsz egy gombot.

Eközben, ha településeket és erődöket fosztogatsz, miután a hajóddal meggyengítetted őket, a legénységed automatikusan rajtaüt, és a gyalogos harcok nélkül a játékosoknak maguknak kell részt venniük ezekben a rajtaütésekben.
4 hozzászólás

totyak

2 éve, 1 hónapja és 11 napja

Megnéztem a kiszivárgott gameplay részletet. Ha ennyi az egész, akkor ez max. 10 percig érdekes. Mi jó van abban hosszú távon, hogy vezeted a hajódat és lövöd a többi hajót? Kellene szárazföldi kincskeresés, felfedezés, harc, stb.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Gondoltam hogy így lesz. mosolygó smiley Nem is várna el mást az ember ettől a játéktól.

válasz erre

zender

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Hát nem is arról szól tulajdonképpen, hanem a hajózásról.. mosolygó smiley

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 17 napja

Az nem hangzik jól.

válasz erre
Skull & Bones
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja