Akciódús előzetessel mutatkozott be a Call of Duty: Modern Warfare 2 többjátékos módja

2022. szeptember 15.
5.1631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A mai Call of Duty: NEXT 2022 eseményen nem csak a soron következő COD epizód, a Modern Warfare 2 multiplayer módja kapott egy pörgős előzetest, de a battle royale spin-off epizód, a Warzone 2.0 is megmutatta magát egy rövid ideig.

A srácok szokás szerint elengedték a gyeplőt, ismét robban és szétesik minden darabjaira. Természetesen az új előzetesben a vadiúj játékmechanikákat is megnézhettük a rombolás mellett, rengeteg új tárgyat vethetünk majd be a harcok során, emellett visszaköszönnek olyan régi ismerősök, mint a mozgásérzékelős szenzor és a Javelin rakétavető.

Az előzetesben az új Gunsmith 2.0 mechanikát is megcsodálhattuk működés közben, minden eddiginél részletesebben, szerteágazóbb módon szétszedhetjük, testreszabhatjuk majd a fegyvereinket a különféle kiegészítőkkel. Különböző járművek is elérhetőek lesznek a helikoptertől a csónakokon át a harckocsikig, emellett külső nézetben is játszhatunk majd.

Az újdonságok kipróbálására már nem is kell sokat várnunk, holnap kezdődik ugyanis a PlayStation-exkluzív béta, szeptember 24-től pedig mindenki kipróbálhatja majd a lölvöldözős játék multiplayer részét. A Call of Duty: Modern Warfare 2 október 28-án debütál PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S konzolokon és PC-n.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Nagyon gáz hogy én rendesen várom a játékot? röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 8 hónapja és 18 napja

Ez tényleg akciódús!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nem is lett olyan rossz ez!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Ghost! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja