Akár 200 goblin is megjelenhet egy időben az Army Corps of Hell alatt a Vita képernyőin

2011. december 01.
1.6331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint minden konzol bevezetése előtt, úgy a PlayStation Vita esetében is megkezdődött az úgynevezett gerilla-marketing, amelynek keretein belül maguk a masina készítői vagy nagyobb fejlesztőcsapatok próbálják bebizonyítani, hogy miféle képességekkel is bír az adott játékgép.

Esetünkben a Square Enix hozott fel némileg megdöbbentő információkat a Vitáról, történetesen az általuk fejlesztett Army Corps of Hell című videojátékkal kapcsolatban.

A csapat állítása szerint ugyanis olyannyira erős hardver lesz a Sony új hordozható konzolja, hogy egy időben akár 200 goblint is képes lesz megjelentetni akadás nélkül a képernyőn, miközben különböző varázslatokat és egyebeket hajtunk végre démonkirályunk irányításával. Az enyhén Overlord koncepcióra hajazó alkotás tehát várhatóan a masina legtöbb erőforrását igyekszik kihasználni és bár a legtöbb esetben 50 goblinnál nem jelenít meg többet a képernyőn, ha akarjuk, nem fog neki gondot okozni a 200-as hadseregszám sem. Ez egy kézi konzol esetében egyértelműen kiemelkedő!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 8 hónapja és 18 napja

Micsoda marketing szövegek, akár 200 goblin röhögő smiley Nem tudom, vajon tényleg képes rá a Vita, vagy csak duma volt?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja