AAA játékot készít a Netflix PC-re!

2022. november 24.
6.3362
Botyi profilja, adatai
Botyi
A streaming szolgáltató bejelentette, hogy tapasztalt játékigazgatót vesz fel, hogy "segítsen megalkotni a játék irányát és kreatív elképzeléseit egy vadonatúj AAA PC-s játékon", továbbá tehetségeket is keres a technológiai óriás.

A Netflix Games Studio Los Angelesben található irodája műszaki igazgatót, művészeti igazgatót és elemzőt is felvesz, emellett a vezető mérnök munkaköri leírásában "egy izgalmas, új, harmadik személyű akció-RPG-re" is hivatkoznak.

Olyan munkatársakat keresnek, akik rendelkeznek FPS és/vagy harmadik személyű lövöldözős játékok terén szerzett tapasztalattal, valamint kiterjedt tapasztalattal az élő játékok terén. A "társadalmi rendszerekkel" és az "együttműködő és kompetitív" játékmenettel kapcsolatos tapasztalatok mellett az Unreal Engine gyakorlati ismerete is fontos.

Az ideális jelölt az álláshirdetés szerint "legalább 10 éves játéktervezési tapasztalattal rendelkezik", beleértve a kreatív igazgatói, játékigazgatói vagy hasonló vezetői munkákat is. A sikeres jelöltek valószínűleg Chacko Sonnyval, a Blizzard Overwatch franchise korábbi ügyvezető producerével fognak dolgozni, ugyanis a Netflix főnöke, Mike Verdu a múlt hónapban felfedte, hogy Sonnyt felvették az új los angeles-i stúdió vezetésére.

A tripla A-s PC játék beleillik abba a tágabb jövőképbe, amelyről Verdu beszélt a múlt hónapban a TechCrunch Disrupton:

Komolyan vizsgáljuk egy felhőalapú játékkínálat lehetőségét, hogy az előfizetőket tévén és számítógépen is elérhessük.
4 hozzászólás

muki

2 napja és 11 órája

Király, minél több szereplő, annál több és jobb játék.

válasz erre

Patrik94

2 napja és 16 órája

Nagyon belehúzott a Netflix ebbe a játékipar dologba!

válasz erre

fighterlaci

3 napja és 4 órája

Nagyszerűen hangzik, kíváncsian várom mit villantanak!

válasz erre

Tommy

3 napja és 6 órája

Nagyon kíváncsi leszek, mivel jönnek ki!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt