A UbiSoft adja ki az Ice and Fire stratégiát, októberben pedig a WRC 2011-et

2011. május 09.
2.4061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss sajtóközleményben tudatta a UbiSoft csapata a mai napra virradóra, hogy a korábban ismertetett alkotások mellett még miféle videojátékok megjelenése várható tőlük az idei esztendőben.

Ennek köszönhetően kiderült többek között, hogy a franciák fogják megjelentetni a Cyanide-féle Song of Ice and Fire fantasy stratégiát, amelyet George R.R. Martin regénye alapján készítenek el. Mindemellett megtudtuk, hogy a játék kizárólag PC-re érkezik, egészen pontosan idén szeptemberben.

A rövidke közleményből kiderült még, hogy a UbiSoft kezeskedik újfent a World Rally Championship 2011-ért is, amely idén októberben kerül a boltok polcaira PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo 3DS-re, de pontos megjelenési dátumot kapott a Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 is, amely június 24-én jelenhet meg PC-re, valamint a kurrens HD konzolokra. Az iromány legvégén a franciák újfent megerősítették, hogy szeptember 9-én jön a Might and Magic Heroes IV, amely bár nem friss információ, a nyomatékosítást sosem vettük rossz néven.


1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ez nagyon jó!Imádom a rallyt!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja