Advertisement

A Super Mario 64 lett a harmadik Nintendo DS játék, amelyik 5 millió felett fogyott

2012. október 15.
3.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Büszkén jelentette be a Nintendo néhány órával ezelőtt, hogy újabb Nintendo DS-exkluzív cím lépte át a bűvös ötmilliós álomhatárt, így immáron hivatalosan is a Super Mario 64 lett szám szerint a harmadik cím, aminek sikerült teljesítenie ezt a mérföldkövet.
Advertisement

A játék természetesen két másik Mario címhez csatlakozott a rekordot illetően, így bronzérmesként lépett a dobogóra a 8 évvel ezelőtt megjelent és immáron 10,6 millió példányban eladott New Super Mario Bros, valamint a 8,5 millió darabbal büszkélkedő Mario Kart DS mellé.

A számok is jól mutatják, hogy a Nintendo DS bár nem a legjobban fogyó játékkonzol volt a történelemben, de így is akadtak hozzá kimagasló címek, amelyek több millió embert érdekeltek a múltban.
Advertisement
5 hozzászólás

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 14 napja

"A számok is jól mutatják, hogy a Nintendo DS bár nem a legjobban fogyó játékkonzol volt a történelemben, de így is akadtak hozzá kimagasló címek, amelyek több millió embert érdekeltek a múltban."

Ezzel nem értek egyet, azért utána lehetett volna nézni. Kézi konzolok közül a legjobban fogyó konzol...

válasz erre

Vendég

11 éve, 3 hónapja és 20 napja

It's the same. The one with World includes the SNES (Super Nintendo Entertainment System) Super Mario World game, (one of the best ever). But if you HAVE an SNES there's a high ptaiobilbry you have Super Mario World anyway. It came with the system.And yeah, saving your game doesn't save the Super Mario 3 levels, just what world you're in. It also doesn't save how many lives you've accumulated! I play the game through without saving, easier that way. However, if you have the game on your computer (rom) or on the Nintendo Wii you can save your progress WHEREVER you are in the game.References :

válasz erre

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 5 napja

Mario megunhatatlan. A fullhd verzióra nagyon kíváncsi vagyok, remélem minél előbb kihozzák!

válasz erre

csirkee

11 éve, 4 hónapja és 5 napja

az igen micsoda számok! hát még mindig egy topp játék

válasz erre

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 5 napja

Mario az Istencsászár - persze csak Sonic után! Nem csoda hogy jól fogy!

válasz erre
Super Mario 64
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt