Advertisement

A limitált szériás Minecraft Xperia PLAY-ért már több mint ezer dollárt ajánlottak fel

2011. augusztus 19.
3.2841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Mojang elképesztő sikerű építgetős sand-box alkotása számára nincs akadály, mi több, az egyes platformokra való terjeszkedését is minduntalan biztos siker koronázza: ha például felüti a fejét egy tetszetős Android okostelefonon, szinte biztos, hogy terjedelmes rajongótábort ránt magával.
 

Kivált akkor, ha a lenyűgöző játék káprázatos dizájnnal is társul - az Xperia PLAY felületén. Ez nem puszta spekuláció, hisz a limitált szériás Minecraft Xperia Play okostelefonok egyikéért már 1500 dollárt sem sajnálnának a rajongók.

A Minecraft Xperia PLAY-en való startolásának apropójából a Mojang fejlesztőcsapat Minecraft Xperia PLAY okostelefonokat hozott a világra, hogy aztán nekiálljon azokat osztogatni a gamescom 2011-es eseményen. Azon túl, hogy ez az egyetlen Android, amelyen fut a Minecraft, a szerkezet már csak azért is nagy értéket képvisel, mert csupán igen korlátozott számban fordul elő.

Az eBay-en már fent is van az egyik ilyen telefon, amiért már 1500 dollárt is felajánlottak: és az összes folyamatosan nő, s mindössze két nap van hátra az aukcióból...
5 hozzászólás

totyak

12 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nem vágom mi kerül benne ennyibe? Egy festett hátlap, meg némi extra tartalom? Jó, hogy akadnak emberek, akiknek az a legnagyobb gondjuk, hogy ilyen telefonokat vásárolgassanak.

válasz erre

skyman

12 éve, 5 hónapja és 5 napja

Én annyi pénzt tuti nem adnék érte akármennyire csilivili is. Bár lehet csak Én vagy sóher, de akkor is kicsit sokallom.

OFF
Halkan megjegyezném Nihil, hogy szerintem az utolsó mondatban egy elírás történt. Gondolom az összes helyett összeg-et akartál volna írni.

ON

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 6 napja

3 kilót egy telóért? Azta!

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 6 napja

Vendég írta:
Bolondok...
nem gyengén!

válasz erre

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 6 napja

Bolondok...

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja