A Konami megerősítette a Metal Gear Solid 3D: Snake Eater jövő tavaszi japán premierjét

2010. szeptember 30.
2.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Nintendo 3DS körüli felkapottság aligha lehet a véletlen műve, a masina mögött álló cég ugyanis mindent megtesz, hogy már idő előtt komoly érdeklődés alakuljon ki a konzol iránt, aminek érdekessége, hogy a térhatást képes lesz mindenféle különösebb segédeszköz nélkül megjeleníteni.

A Nintendo azonban nem csak a gépezet különleges képességeivel, hanem a mögé felsorakoztatott videojátékokkal is szeretné felhívni a fanatikusok figyelmét, így például a Metal Gear Solid 3D: Snake Eater-rel, ami legfrissebb információink szerint már a gépezet piacra kerülését követően nem sokkal a boltokban landolhat.

A Konami ugyanis a minap hivatalosan is megerősítette, hogy egészen pontosan 2011 tavaszán szeretné megjelentetni a Hideo Kojima által megálmodott sorozat újabb mellékszálát, ami egy hajszálnyival pontosabb időpont annál, mint amit maga a Mester néhány napja megerősített számunkra a Tokyo Game Show keretein belül. Akkor ugyanis csak a jövő esztendőt emlegette Kojima, a mai nappal azonban már biztos, hogy a március-április-május hónap-triumvirátus valamelyikén debütálhat japánban a Metal Gear Solid 3D: Snake Eater. Ez annyit jelent, hogy itt a messzi nyugaton is még 2011-ben, valamikor nyár vagy ősz magasságban megkaparinthatjuk a várva várt alkotást.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja