A Half-Life 3-as Steam csoport java része nem vett részt a demonstrációban

2012. február 06.
1.9401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A múlt héten beharangozott Half-Life 2 parti végül sajnos nem toborzott akkora rajongótábort, mint arra a szervezők számítottak.

A Valve kommunikációra bírásáért alakult Steam csoport nemrégiben elhatározta, hogy figyelemreméltó lélekszámú táborát megtáncoltatja egy csöppet, remélve hogy ezzel majd felhívhatják magukra a hallgatag vállalat figyelmét.

Egy gombnyomás erejéig bárki szívvel-lélekkel harcol a Steam csoport zászlaja alatt - hanem amikor eljön a tettek ideje, akkor szemlátomást alaposan megritkul a lelkes hívek száma. A 30,000 csoporttagból "mindössze" 13,000-en vett részt a Half-Life 2 protestációban, bár a szervező már ezzel a számmal is elégedett.

Én személy szerint le vagyok nyűgözve az eredménytől, amit elértünk. Még közel sem vagyunk készen - ami azt illeti, jelenleg is éppen új tevékenységeket tervezünk. Ez csupán az első próbálkozásunk volt és az én szememben ez teljességgel sikeresnek mondható mindenki számára.
8 hozzászólás

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ez egy jó hsz volt! Egyetértek egyébként!

válasz erre

jezzahun

12 éve, 3 hónapja és 20 napja

Eddig még egy képkockát se adtak ki a hl3ból de még az ep.3 ból se sokat...
mi a francot csinál a valve? mert hogy a sok valve játéknak jön a frissítés meg a patch,de ezen kivűl nem sok mindent mutatnak meg!
és ha valamikor egyszer kijönne az ep3 akkor nem lesz akkora nagy valami mert 35152 évet késik.. nekem már a tököm tele van a hl2ből,vagy több százszor végigtoltam,még az episode 1-et és a kettőt is! nem mondom hogy rossz lenne,de már unalmas az egész! Please valve csináljátok már ********* gyorsan az ep. 3-at hogy kb 2.5 óra altt kivigyük,és utánna azt a bebaszott hl3-at is! mi ebben olyan nehéz???

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 20 napja

Nem is csodálom ezt a kevés számot.Semmi info nincs hogy csinálnák-e a folytatást.

Majd ha olyan felhívás lesz hogy játssz a HL2-vel xy órakor mert akkor mutatunk HL3 ingame-et na akkor ez a 13 ezer kicsit megsokszorozodna.
De így értelmetlen a semmiért minek toljam a már sokszor végigvitt game-et!

válasz erre

Braddock

12 éve, 3 hónapja és 20 napja

Ahoz képest hogy amatőr rendezvény volt szerintem a 13ezer ember soknak számít!

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 20 napja

Nem rossz ez azért... Igaza van Lacnak ez elég durva egy amatőr rendezvénytől...

válasz erre

Lac

12 éve, 3 hónapja és 21 napja

totyak: nem hiszem, hogy azon múlna egy nagy sikerű, singleplayer-re kihegyezett játékmenettel bíró alkotás folytatásának az elkészülése, hogy egy online amatőr rendezvényen "csak" 13.000-ren voltak jelen.

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 21 napja

Hát ez a szám engem is meglepett. Ez elég kevés!

válasz erre

totyak

12 éve, 3 hónapja és 21 napja

Meglátszik menyire veszik komolyan. Ilyen aktivitás mellett ne is várják, hogy lesz harmadik rész. Én, ha odaállok egy ügy mellé, úgy gondolom végig kellene csinálni. Mondjuk engem szerencsére hidegen hagy a HL.

válasz erre
Half-Life 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profilja