Advertisement

A Vaják: A vér eredete legújabb előzetesében egy régi ismerős is felbukkan

2022. december 04.
4.8761
Mikee profilja, adatai
Mikee
December végén érkezik a The Witcher előzménysorozata, a Vaják: A vér eredete, a legújabb kedvcsinálóban pedig a sorozat világa és a főhősök mellett egy meglepetéssel is szolgáltak a készítők, egy érdekes vendégszereplő is felbukkant a trailerben.
Advertisement

A Vaják: A vér eredete alig pár héten belül, december 25-én debütál Netflixen, a korábbi kedvcsináló után ezúttal mélyrehatóbban nézhetünk bele a spin-off sorozat fantasy világába. A sztori a The Witcher történései előtt 1200 évvel játszódik majd, hét harcos összefog egy megállíthatatlannak tűnő birodalom elnyomása ellen.

A négyrészes minisorozatban az első Vaják megszületését is megismerhetjük majd, ugyanis a Szférák Együttállása miatt átjárók nyílnak más világokra, ahonnan különféle szörnyek özönlenek majd át. Az előzetes a legvégére tartogatta az igazi meglepetést, felbukkan ugyanis egy ismerős arc a The Witcher sorozatból, a Joey Batey által alakított bárd, Jaskier.

Minden bizonnyal a viccesnek szánt cameo mellett komoly összefonódások is lesznek az előzménysorozat és a korábbi részek között. Szerencsére hamarosan mindenre fény derül, hiszen a Vaják: A vér eredete pár hét múlva, december 25-én debütál majd Netflixen.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

VaPe

4 hónapja, 5 napja

Hangulatosabb mint az alap Witcher.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 5 napja

Teljesen abban voltam hogy ez még évek mire elkészül.

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 5 napja

Már ennek is van előzetese? Nem is tudtam hogy ilyen előrehaladott állapotok vannak.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljatotyak profilja