A The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle tölthető most ingyen az Epic Games Store-ról

2023. május 12.
21.7581
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak visszafogta magát ezen a héten az Epic Games Store csapata az ingyen játékok tekintetében, hiszen nem egy önálló címmel szeretnének meghódítani minket, hanem egy kiegészítőket tartalmazó csomaggal a The Sims 4-hez.

Ennek megfelelően ezen a héten a The Sims 4 The Daring Lifestyle Bundle tölthető lesz szabadon a disztribúcióról, benne a Jungle Adventure, a Luxury Party és a Fashion Street csomagokkal, ami nem rossz ajánlat, de csak akkor ér valamit, ha már birtokoljuk az alapjátékot.

Ami egyébként ingyenes címként bármikor letölthető a platformról, de fizetős idejében volt is már akcióban, így aki rendre behúzza az Epic ajándékokat, biztosan rendelkezik vele. Ha most egy kicsit gyengébbnek éreznéd az Epic Games Store ajánlatát, az nem véletlen, szivárgások szerint ugyanis jövő héttől ismét magasabb fokozatba kapcsol majd a disztribúció, szóval érdemes lehet majd résen lenni.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 7 napja

Jó ez tök ingyen, én nem panaszkodom. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 7 napja

Ingyen nem rossz.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 7 napja

Anno még megvettem az alapot Digital Deluxe verzióban és az első kiegészítőt is, de azóta semmit. röhögő smiley Csak egy-két pakk van még, amit korábban adtak ingyen. Ezek se nagy eresztések, talán a Jungle ér valamit, de ingyen mindegy, jöhetnek.
Amúgy EA-vel összekapcsolva azonnal megjelentek ott is és a korábban Epicen ingyen adott Star Wars Battlefront II is.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 7 napja

Mivel a Sims 4 pedig ingyenes (de volt már epicben is ajándéknak, szóval megvan), így ez egy baromi jó ajánlat. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja