A The Last Of Us gombái behatoltak a Destiny 2-be

2023. május 24.
20.7601
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Destiny 2 Season of the Deep tegnap hivatalosan is elindult, új tartalmakat és rengeteg egyensúlyozási változtatást hozva a játékba, de a Bungie egy új PlayStation Studios együttműködést is bemutatott, számos új kozmetikummal.

A The Last of Us gomba fertőzései a Destiny 2 Ghosts, Sparrows eszközein és a hajókon jelentek meg és elég pofás dizájnnal érkeztek és jól illik a játék European Dead Zone környezetéhez, egy elhagyatott területhez romos épületekkel és mindazzal, aminek már nincs gazdája.

A The Last of Us nem az egyetlen vendége ennek az együttműködésnek, hiszen a Bungie hozott egy Kratos páncélkészletet a Titánoknak, egy Aloy páncélkészletet a Vadászoknak, és egy Jin Sakai páncélkészletet a Warlockoknak. A Ratchet és Clank egy másik franchise, amelyik megjelenik, méghozzá egy hangulatjel által.

Pénteken egy vadonatúj dungeont vezetnek be, és a Season of the Deep állítólag a sötétség eredetére is több betekintést nyújt, ami a Lightfallban megválaszolatlanul maradt. Többek között Exotic Armor Focusing, új szezonális fegyverek és felszerelések is jönnek az új évadba, amely három hónapig tart.

2 hozzászólás

Patrik94

6 hónapja, 3 hete és 4 napja


válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Micsoda crossover!

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljamarco profiljaBotyi profilja