A szörnyvadászatba enged betekintést a Wild Hearts friss gameplay előzetese

2022. október 05.
29.8431
Mikee profilja, adatai
Mikee
Hétperces játékmenet előzetest kapott az Electronic Arts és a japán Koei Tecmo közös szörnyvadászós kalandja, a Wild Hearts, a látottak alapján pedig hegyomlás méretű szörnyekből és Monster Hunter-hangulatból nem lesz hiány.

Elsőre úgy tűnhet, hogy az Omega Force szimplán a Monster Hunter ismerős receptjét másolja le, a látottak alapján azért lesznek újdonságok a játékmenetben. Kapásból az ősi karakuri technológiát nem csak a szörnyek elleni harc közben vethetjük majd be, hanem magasabb helyekre is felkapaszkodhatunk majd a segítségével.

A harcok elképesztően intenzívek lesznek, a játék szörnyei, a Kemonok még a tapasztalt szörnyvadászokat is kihívás elé fogják állítani. Természetesen nem kell magányos farkaskét megküzdenünk velük, két társunkkal közösen is megpróbálhatjuk elintézni őket. Változatos fegyverarzenál, képességek és felszerelések széles tárháza áll majd a rendelkezésünkre.

A Wild Hearts jövő év elején, 2023. február 17-én fog megjelenni PC-re, PS5 és Xbox Series X/S konzolokra, egyelőre bíztatónak tűnik a játék, meglátjuk, hogy a középkori Japánt megidéző hangulata és a gigantikus szörnyek a pörgős harcokkal karöltve elegendőek lesznek-e végül a hosszútávú sikerhez.

3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hááááát.... Elég monoton X pontokon Y szörnnyel harcolni és annyi. Mert nekem ebből ez jön le...

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Baromi jól néz ki, de nagy reményeim nincsenek a játékmenettel kapcsolatban...

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mindennapi Wild Hearts hírünket olvashatták...

válasz erre
Wild Hearts
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt