A Square Enix jobb eladásokat várt a Final Fantasy XVI-tól

2023. augusztus 11.
16.3691
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem igazán elégedett a Final Fantasy XVI eladásaival a Square Enix - derült ki mindez Takashi Kiryu, a cég elnöke, aki egyenesen a PS5-öt tette felelőssé azért, hogy elég nagyot buktak az alkotással.

Ez különösen problémás hozzáállás különösen annak fényében, hogy korábban milyen sok negatívumot fogalmaztak meg a PC-s kiadás kapcsán, és nem is készítették el azonnal a játékot erre a platformra, ezek a kiadások azonban most úgy tűnik, hogy hiányoznak a kiadónak, lévén az elnök szerint, ha több PS5 fogyott volna, akkor a játékuk is hozza az elvárt eladásokat.

Hiába lett ugyanis kritikailag óriási siker, a korábban remélt több mint 14 milliárd jen helyett mindössze 3 milliárd jen volt a bevételük. Ez vélhetően a későbbiekben szépül még egy kicsit - pláne a PC-s megjelenéssel, de a 14 milliárd jen nem valószínű, hogy össze fog jönni.
Final Fantasy XVI eladásaival a Square Enix - derült ki mindez Takashi Kiryu, a cég elnöke, aki egyenesen a PS5-öt tette felelőssé azért, hogy elég nagyot buktak az alkotással.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

11 hónapja, 3 napja

Ez elég nagy lebőgés. És felesleges a konzolra fogni, azért jó sok van már belőle mostanra.

válasz erre

zender

11 hónapja, 3 napja

Hát az kellemetlen. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

11 hónapja, 3 napja

Mondjuk érthető, eléggé alatta sikerült.

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 4 napja

Hát az azért tényleg durván alulmarad. meglepett smiley

válasz erre
Final Fantasy XVI
26.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja