A Sony még több klasszikust hozhat a PS Plus kínálatába

2023. április 03.
33.6821
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sony szabadalmat nyújtott be a többlemezes "legacy" játékokra, ami arra utal, hogy a vállalat PlayStation Plus előfizetési szolgáltatásának prémium szintjére valamikor még több ikonikus cím kerülhet.

Mielőtt a játékok átmentek volna a digitális piacra, nagyméretű lemezeket használtak és néha szükség volt arra, hogy több CD-n adják ki őket. Számos többlemezes PS1-játék korábban PS1 Classics néven már elérhető volt PlayStation 3-on, de még nem kerültek be a PS Plus Premiumba. Ide tartoznak a klasszikus Final Fantasy címek PS1-es változatai (bár ezek új változatai már elérhetőek a PS Pluson), a Parasite Eve és folytatása, valamint az eredeti Resident Evil 2.

Egy nagy PS1-es játék, amely több lemezzel is rendelkezett, a Metal Gear Solid volt és ez sem jelent meg egyelőre a PS Plus Premiumon. A szabadalom potenciálisan megnyithatja az utat, hogy ezek is eljussanak a PS Plus prémium szintjére, a szabadalom lényegében a lemezek digitális emulációjának módját írja le. Jelenleg egy többlemezes játék érhető el a PS Plus Premiumon, a Syphon Filter 2, de még sok olyan van, amely remekül illeszkedne a szolgáltatásba, azonban a Sony részéről még hivatalos bejelentés nem érkezett.
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 24 napja

Nagyon üdvözlendő! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 24 napja

Tetszik ez az irány. Régebbi játékokat nem nagyon őrizgeti már az ember, főleg nem generációkkal ezelőttről.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja