Advertisement

A Sonic Frontiers fejlesztője szerint ez a jövőbeli játékok sarokköve

2022. november 26.
32.0151
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sonic Frontiers természetéről egy nemrég adott interjújában Takashi Iizuka, a Sonic vezetője kijelentette, hogy a játék célja az volt, hogy új megközelítést hozzanak a franchiseba, így a fejlesztőcsapat nagyobb feszültséget és stratégiát adott a harchoz.
 

Takashi azt állította, hogy a korábbi Sonic játékokban a harc a nagy sebességű akciókon múlott, azonban a Sonic Frontiersben bevezetett új harcrendszer gördülékeny és izgalmas csatákba viszi a játékosokat.

A vállalatvezető a következőket mondta:

A Sonic Adventurehez hasonlóan a Sonic Frontiers számára is az volt a célunk, hogy olyan játékot hozzunk létre, amely a jövőbeli Sonic játékok sarokköve lesz. Ez egy vadonatúj megközelítés a franchise számára, de tudatosan tiszteltük a Sonic gyökereit is, a játéknak továbbra is Sonic-játéknak kell lennie. Nagy ambíciónk volt, hogy a Sonic bevált játékmenetét modernebb élménnyé fejlesztjük, miközben biztosítjuk, hogy a játék ismerős legyen a régi rajongók számára.


Takashi arról is beszélt, hogy a Sonic franchise legnagyobb változása az elmúlt 30 évben az a 2D-ről 3D-re ugrás volt 1998-ban, a Sonic Adventure megjelenésével. A Sonic Frontiers elérhető Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Nintendo Switchen és PC-n.
5 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

RIP Sonic.

válasz erre

Mikee

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Látszik is, hogy mennyire (nem) jött be az új irány.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát ez az irány márpedig szerintem nem a legszerencsésebb.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Remélem nem ez lesz az irány..

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egy rakás **** lett.

válasz erre
Sonic Frontiers
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaBotyi profilja