A Shogun sztárja, Hiroyuki Sanada csatlakozott a Ghost of Tsushima mozifilmhez

2024. június 03.
9.7781
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően ismertebb sztárokkal tölti fel a Ghost of Tsushima mozifilmet a Sony és a PlayStation Productions, bár hivatalos bejelentés még nincs, a hírek szerint Hiroyuki Sanada már ott van a stábban.

Akinek Sanada neve hirtelen nem mondana semmit, emberünk olyan alkotásokban szerepelt már, mint a John Wick 4, a Mortal Kombat vagy a Bosszúállók: Végjáték, tehát fizimiskája biztosan sokak számára lehet majd ismerős, de hogy pontosan melyik szerepet is kapta meg, azt nem tudni még, azonban sokan már most biztosak benne, hogy ő lesz a főhős.

Tudása, karaktere és kisugárzása éppen tökéletes lenne hozzá, azonban a hivatalos bejelentéstől egyelőre még messze vagyunk, de Chad Stahelski, a John Wick-sorozat rendezője biztosan mindent elkövet majd azért, hogy ne csak a legtöbbet hozza ki a filmből, hanem a legjobb szereplőket is megtalálja hozzá.
Ghost of Tsushima mozifilmet a Sony és a PlayStation Productions, bár hivatalos bejelentés még nincs, a hírek szerint Hiroyuki Sanada már ott van a stábban.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Egyre várósabb! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Király, ez nagyon jó hír!

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Bírom a palit! Kíváncsi vagyok, milyen szerepet kap.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon karakteres színész, biztos jó lesz!

válasz erre
Ghost of Tsushima
17.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja