A Shattered Space csak az első sztori DLC lesz a Starfieldhez

2024. június 17.
9.0331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kell aggódni a Starfield jövője miatt abban az esetben, ha már most megtetszett volna nekünk a hozzá beharangozott Shattered Space című sztori DLC, hiszen a Bethesda nagyon szeretné a jövőben is bővíteni az alkotás történetét.

Minderről maga Todd Howard beszélt a MrtMattyPlays Youtube csatornán, ahol a Bethesda igazgatója elmondta, hogy szeretnék a jövőben is legalább évente egy nagyobb kiegészítővel bővíteni a Starfieldet, bár azt egyelőre még ő sem tudta megmondani, hogy ez meddig tart majd így, de az biztos, hogy a következő sztori DLC is már tervezés alatt áll.

Természetesen szóba került az ősszel megjelenő Shattered Space DLC is, amiről Todd annyit volt hajlandó elárulni, hogy leginkább a Fallout 4: For Harbor bővítményével tudná összehasonlítani, miközben nagyjából 10 órás játékidőre számíthatnak tőle a rajongók.
Starfield jövője miatt abban az esetben, ha már most megtetszett volna nekünk a hozzá beharangozott Shattered Space című sztori DLC, hiszen a Bethesda nagyon szeretné a jövőben is bővíteni az alkotás történetét.'>
3 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 3 napja

Nahát.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 napja

Várható volt, hogy itt nem állnak meg.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 napja

Majd ezt is jól lenegatívozzák. röhögő smiley

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások