A Rise Of The Ronin mellett egy másik címen is dolgoznak a Team Ninjanál

2023. április 10.
25.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A fejlesztők már tavaly szeptemberben bejelentették a Rise of the Ronin című történelmi RPG-t, de egy friss interjúból kiderült, hogy a stúdió még egy másik, egy be nem jelentett címen dolgozik, ami úgy tűnik, hogy előbb fog megjelenni.

A japán Famitsu portálnak adott interjújában a Team Ninja vezetője, Fumihiko Yasuda jelezte, hogy csapata minden évben tervez egy új játékot kiadni, így ez most így lesz. Azonban rámutatott, hogy a Rise of the Ronin megjelenését 2024-re tervezik, ami azt jelenti, hogy ennek a be nem jelentett játéknak a megjelenése megelőzné ezt.

A stúdió nemrég adott ki egy címet, méghozzá a Wo Long: Fallen Dynastyt és Yasuda megerősítette, hogy a szóban forgó játék "fejlesztés alatt áll", jelezve, hogy nem erről beszélt. Arra a kérdésre, hogy a rajongók szerint a Team Ninja újraindítja a Ninja Gaident, vagy újraéleszti a Dead or Alive verekedős játéksorozatot, Yasuda azt mondta, hogy "egy félreértés" vezetett ezekhez a pletykákhoz.

Konkrétumokkal nem tudott szolgálni, de szívesen megosztja a Rise of the Roninról és a Team Ninja más termékeiről szóló információkat, ha eljön az ideje. Hozzátette, hogy már körülbelül 7 éve fejlesztik a Rise of the Ronint és azt tervezik, hogy 2024-ben adják ki.
történelmi RPG-t, de egy friss interjúból kiderült, hogy a stúdió még egy másik, egy be nem jelentett címen dolgozik, ami úgy tűnik, hogy előbb fog megjelenni.'>
2 hozzászólás

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 21 napja

Ha új játék az azért sokkal jobb mint megint valami remake vagy folytatás...

válasz erre

muki

1 éve, 4 hónapja és 21 napja

Kíváncsian várom, mi lesz az. Bírom a csapatot!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja