A Resident Evil 2 Remake volt a legnagyobb hatással a Silent Hill 2 Remake-re

2023. január 06.
35.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden jel arra utal, hogy valami óriási dolog van születőben a Silent Hill 2 Remake háza táján, hiszen a Bloober Team vezető producere nemrégiben arról beszélt egy interjúban, hogy kis túlzással a legjobbaktól tanultak.

Maciej Glomb a GamingBolt munkatársainak ugyanis nem szégyellte bevallani, hogy számukra a Resident Evil 2 Remake jelentette a legnagyobb hatást a Silent Hill 2 Remake elkészítése közben, hiszen számukra is az a cél, hogy egy elsőrangú játék születhessen, amihez minden rendelkezésükre álló eszközt szeretnének bevetni.

A producer megnyugtatta a rajongókat azzal kapcsolatban is, hogy a feldolgozás során nem nyúlnak hozzá a Silent Hill 2 alapjaihoz, legfeljebb kisebb finomítások várhatók, de ezeket is csak azért, hogy a túlkoros megoldások kikerüljenek belőle, így esett a választásuk például a perspektíva megváltoztatására is, hiszen a korábbi rendszer helyett váll fölötti kameranézetből élvezhetjük majd a klasszikus történetet.
Silent Hill 2 Remake háza táján, hiszen a Bloober Team vezető producere nemrégiben arról beszélt egy interjúban, hogy kis túlzással a legjobbaktól tanultak.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Szavak, szavak.... Majd meglátjuk...

válasz erre

VaPe

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Ennek mondjuk örülök, annak meg külön hogy a klasszikus nézet megmarad.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 1 napja

Az mondjuk nem egy rossz előjel..

válasz erre
Silent Hill 2 Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja