A Redfall fejlesztői állítólag abban bíztak, hogy a Microsoft törli a játékot

2023. június 01.
17.7001
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bloomberg információi szerint az Arkane Austin munkatársai állítólag abban reménykedtek, hogy a Microsoft törölni fogja a Redfallt, vagy legalább újraindítja azt egyjátékos címként, miután a ZeniMaxot felvásárolták 2020 végén.

Az idei év egyik legrosszabbra értékelt játéka és így legnagyobb csalódása a Redfall, de a Bloomberg munkatársának, Jason Schreier-nek egy friss értesülése szerint ez nem érte különösebben váratlanul a játékon dolgozó csapatot. A vámpíros lövöldén dolgozó több mint egy tucat névtelen forrás szerint a projekt "tisztázatlan iránytól, gyakori lemorzsolódástól és állandó munkaerőhiánytól" szenvedett.

A cikk szerint szerint a csapat összezavarodott, hogy egyáltalán milyen játékot készítenek, hiszen a fejlesztés során több különböző játékra is hivatkoztak, például a Borderlandsre és a Far Cryra. A projekt végig létszámhiányos volt, legalábbis egy multiplayer címhez képest, de a dolgok még rosszabbra fordultak, amikor olyan veterán fejlesztők hagyták el a stúdiót, akiket nem érdekelt egy multiplayer játék készítése.

Arról is írnak, hogy az Arkane Austin munkatársainak nagyjából 70 százaléka hagyta el a céget a Redfall fejlesztése alatt. A morál annyira alacsony volt, hogy a munkatársak közül többen abban reménykedtek, hogy a ZeniMax és a Bethesda Microsoft általi felvásárlása azt eredményezi, hogy a játékot vagy befejezik, vagy törlik, vagy "jobb esetben" újraindítják egyjátékosként, ami nem történt meg végül.
3 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hiú ábránd volt!

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát ez nem igazán jött be.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát ez nagyon kemény!

válasz erre
Redfall
24.100 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt