A pletykák szerint lesz egy második PlayStation Showcase idén

2023. május 29.
4.8601
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy ismert iparági bennfentes szerint a Sony 2023-ra tervez egy második PlayStation Showcaset, a téma úgy jött fel, hogy a vállalat legutóbbi bemutatója vegyes reakciókat váltott ki és sok megválaszolatlan kérdést hagyott maga után.

Az utolsó ilyen esemény közel két évvel ezelőtt történt, így a május 24-i bemutatót a szokásosnál is nagyobb várakozás övezte. Az ismert szivárogtató, Colin Moriarty most utólag azt mondta, hogy nem ez volt az utolsó nagy prezentáció, amit a Sony 2023-ra tartogatott, az Iron Lords Podcast vasárnapi epizódjában Moriarty iparági forrásokra hivatkozva arról beszélt, hogy még idén terveznek egy második PlayStation Showcaset.

Szerinte a következő nagyszabású adás az új játékok bejelentése helyett a nemrég bemutatott PlayStation-játékok némelyikének részletezésére fog összpontosítani. Az időkeret egy új eseményre elég szűk, így a legvalószínűbb időpont egy ilyen közvetítésre a nyár vége, vagy az ősz eleje lenne. Moriarty találgatásai elég vegyesek voltak a múltban, viszont elsőként számolt be az Assassin's Creed Mirage megjelenéséről.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

fighterlaci

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Amilyen **** volt a legutóbbi nem csodálom hogy akarnak másikat... röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Rákapcsoltak Sonyéknál! meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja