Advertisement

A megjelenés napján felkerül a PS Plus kínálatába a Meet Your Maker

2023. március 15.
4.6621
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony határozottan szeretné elvinni az Xbox Game Pass irányába a PS Plus szolgáltatást, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a Meet Your Maker címre keresztelt videojátékot áprilisban a megjelenés napján beteszik a kínálatba.
Advertisement

A Dead by Daylight mögött is álló Behaviour Interactive legújabb videojátéka - mely egy poszt-apokaliptikus lövölde lesz építéssel, raideléssel és megannyi érdekességgel - ugyanis április 4-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is, ha pedig PlayStation platformmal és PS Plus előfizetéssel rendelkezünk, akkor a két platformon már a premier napján szabadon játszhatunk vele.

Ha még nem hallottál volna a Meet Your Maker című játékról, a nagyszerű hír apropójából a készítők bemutattak egy friss kedvcsinálót hozzá, így az alábbiakban neked is lehetőséged nyílik megismerkedni egy kicsit alaposabban is az alkotással.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

fighterlaci

2 hete és 2 napja

Nem vagyok benne biztos hogy ez a jó irány. Nem fognak a fejlesztők annyira küzdeni hogy jó játékot csináljanak, mert így is úgyis befolyik a lé.

válasz erre

Moby Dick

2 hete és 3 napja

Biztos rá lesek majd.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 3 napja

Kell majd a szép "eladási" számok mutogatásához.

válasz erre
Meet Your Maker
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljatotyak profilja