A megjelenés előtt még egyszer utoljára megmutatta magát a Gotham Knights

2022. október 07.
4.9931
Mikee profilja, adatai
Mikee
Alig két hét van már csak hátra a megjelenésig, a Warner Bros Games és a DC úgy döntött, hogy még egyszer megmutatja mozgás közben a Gotham Knights-ot, csak hogy még nehezebb legyen a várakozás.

A WB Games Montreal nyíltvilágú akció-RPG játékának már közel a megjelenése, a legújabb előzetesben pedig ismét megcsodálhatjuk Batgirlt, Nightwinget, Red Hoodot és Robint akció közben. A hősök mellett pedig a játék főgonoszai, Mr. Freeze, Harley Quinn és Clayface karakterei valamint a rejtélyes Court of Owls is feltűnik az előzetesben.

A látottak alapján nem fogunk unatkozni, a a gonosztevők megfékezése mellett különféle rejtélyek után is nyomozni fogunk, miközben feltárulnak előttünk Gotham múltjának legsötétebb fejezetei, a bűnös várost pedig a barátainkkal közösen, co-op módban is felfedezhetjük majd.

A játékot természetesen már elő is rendelhetjük, egy 233 Kustom Batcycle Skinre tehetünk majd szert a megjelenéskor, a jármű eredetileg a DC Detective Comics 233. számában mutatkozott be anno. A Gotham Knights október 21-én jelenik meg PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra, valamint PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 15 napja

Nekem ez biztos kimarad..

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 16 napja

Ez most nem is olyan ****, de nekem nagyon változó a véleményem róla, egyszer ilyen egyszer olyan.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 16 napja

Igen jól néz ki!

válasz erre
Gotham Knights
25.690 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja