A karakterekre koncentrál a New Tales from the Borderlands legújabb előzetese

2022. szeptember 03.
5.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Telltale Games epizodikus, narratív kaland sci-fi játékának a második epizódja, a New Tales from the Borderlands a legújabb előzetesében a vadiúj hőseire helyezi a hangsúlyt, elnézve a látottakat, őrült fazonokból most sem lesz hiány.

Az új rész egy teljesen új sztoriszállal érkezik, természetesen a szériára jellemző bárgyú humor és a régi karakterek is visszatérnek. Az új epizódban a három örök vesztes, Anu, Octavio, és Fran felett vesszük majd át az irányítást, ahogy megküzdenek a korrupt gigavállalatokkal és a különféle szörnyekkel.

Anuradha Dhar egy igazi kocka, aki a békés megoldások híve, vele fogunk különféle rejtvényeket, puzzle feladványokat megoldani. Octavio Wallace Dhar, Anu fogadott bátyja, a csapat bohóca, Francine Miscowicz pedig a csapat technikusa, egy békés bolttulajdonos volt egészen addig, amíg át nem lőtték lézerrel a boltját.

Játékmenet tekintetében a választható dialógusok visszatérnek, annyi újdonsággal, hogy mostantól nem látjuk majd, hogy melyik döntésünknek lesz hosszútávú következménye. A vicces párbeszédek mellett sem fogunk unatkozni, minijátékok, puzzle feladványok egyaránt várnak majd ránk. A New Tales from the Borderlands október 21-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!




New Tales from the Borderlands a legújabb előzetesében a vadiúj hőseire helyezi a hangsúlyt, elnézve a látottakat, őrült fazonokból most sem lesz hiány.'>
5 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

Direktor írta:
Grafika nagyon bejön.
Engem pont az nyír ki. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

Grafika nagyon bejön.

válasz erre

VaPe

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

Tetszik ez a vonal amúgy.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nem igazán rántott be..

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nagyon várom már.

válasz erre
New Tales from the Borderlands
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja