A játék sztorijáról mesél a The First Descendant legújabb előzetese

2022. október 13.
4.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Nexon csapata egy új előzetessel érkezett a The First Descendant című sci-fi co-op lövöldéjükhöz, amiben a játék világáról, a történetről mesélnek, emellett új infókat is elhintettek nekünk a hamarosan béta fázisba lépő programról.

Az új előzetes a The First Descendant lore-t bővíti ki, a történet szerint az idegen bolygóról érkező megszállók, a Vulgusok a kolosszusokkal karöltve megtizedelték az emberi civilizációt. Az emberek végül a címadó Descendantek segítségével legyőzték a betolakodókat, viszont feltűnt a színen egy új fenyegetés, a videóban is felbukkanó Vulgus-vezér, Karel.

A cinematic előzetes mellett a hamarosan induló bétáról is megtudtunk új infókat, október 20 és 26 között lehet majd kipróbálni a játékot. A béta során 10 hőst próbálhatunk majd ki, emellett a különféle fegyverekből, képességekből is kapunk egy kis kóstolót. Nem fogunk unatkozni, boss harcok és változatos küldetések várnak majd ránk.

A The First Descendant PC-re, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X|S konzolokra fog majd érkezni, az október 20-án kezdődő bétára pedig a játék Steam oldalán tudtok még mindig jelentkezni.

Nézd nagyban ezt a videót!



The First Descendant című sci-fi co-op lövöldéjükhöz, amiben a játék világáról, a történetről mesélnek, emellett új infókat is elhintettek nekünk a hamarosan béta fázisba lépő programról.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Érdekes videó.. álló képek..

válasz erre

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Hangulatos a látvány, kíváncsian várom!

válasz erre

VaPe

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Hát ez a trailer nem sokat mutat.

válasz erre
The First Descendant
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja