A játék gonosztevőire koncentrál a Gotham Knights legújabb előzetese

2022. augusztus 24.
5.0201
Mikee profilja, adatai
Mikee
A WB Games Montreal szuperhősös játékénak legújabb előzetesében a játék különféle ellenfelei és két legendás bűnöző, Harley Quinn és Clayface kapták a főszerepet, emellett végre kiderült a pontos megjelenési dátum is.

A nyílt világú akció RPG legújabb előzetese igencsak komorra sikeredett, két DC gonosztevő is feltűnik a színen: a kicsit kattant Harley Quinn, valamint az alakváltó kolosszus, Clayface, akik mindketten szerves részei annak a kiterjedt és szervezetten működő bűnözői körnek, akik a várost fenyegetik a játékban.

A videóban a hidegvérű Mr. Freeze és és a baljós, titokban működő bűnözői csoport, a Court of Owls is tiszteletét teszi egy rövidke bemutató erejéig, továbbá a játék főhőseit, Batgirlt, Nightwinget, Red Hoodot és Robint is megcsodálhatjuk akció közben, amint harcba szállnak a gonosztevőkkel Gotham sötét utcáin.

A gonosztevők mellett végre megjelenési dátumot is kaptunk, a Gotham Knights megjelenési időpontja október 21-re változott, tehát már négy nappal korábban belevághatunk majd az akcióba, a játék PlayStation 5, Xbox Series X|S és PC platformokra fog érkezni.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ronalddo írta:
Hát én még mindig nem tudom eldönteni hogy tetszik-e vagy sem.
Nekem folyamatosan NEM.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát én még mindig nem tudom eldönteni hogy tetszik-e vagy sem.

válasz erre
Gotham Knights
25.690 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2022
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljakarolyk3 profiljamarco profilja