Advertisement

A Hogwarts Legacy sikere nyomán készülhet egy Superman játék

2023. május 07.
20.3031
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
David Zaslav, a Warner Bros Discovery vezérigazgatója a nemrégiben lezajlott Q1'23-as eredménybeszámolóban egy közelgő Superman-játék lehetőségéről beszélt, elképzelései szerint a Hogwarts Legacyhoz hasonlóan készülne, mivel az utóbbi sikere inspirálta.
Advertisement

Ez annak a mai bejelentésnek a nyomán érkezett, hogy a Hogwarts Legacy kiskereskedelmi eladásai meghaladták az 1 milliárd dollárt (337 milliárd 560 millió forint) és eddig több mint 15 millió darabot adtak el belőle világszerte. Zaslavhas úgy véli, hogy a Warner Bros. hasonló mérföldkövet érhet el más IP-ivel is, ugyanis a vállalat ugyanis nem csak 11 különböző stúdiót birtokol, de teljes kontrollt is gyakorol a tulajdonában lévő IP-k felett.

A vezérigazgató így fogalmazott:

Ha megnézzük a Hogwarts Legacy-t, a játék sikerének nagy része az, hogy belemegyünk. Ha játékos vagy, belemész a játékba és benne vagy abban a világban. Ez egyfajta új koncepció. Lehet, hogy a következő néhány évben elindítunk egy Superman-filmet és... az emberek több időt töltenek vele és több ember mélyül el a Superman világában és univerzumában.


A vezérigazgató azt is felsorolta, hogy ugyanezt megteheti a Warner tulajdonában lévő más IP-kkel is, mint például a Trónok harca, vagy lényegében bármi más a DC univerzumában. A Marvel jelenleg a Disney tulajdonában van, amelynek beleszólása van abba, hogy a Marvel jelenleg mit tehet és mit nem tehet az IP-ivel.
Advertisement
3 hozzászólás

Patrik94

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Jajj.

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Én csípném. Jöhet!

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Na ilyenekbe szoktak belebukni. Amikor valami nagyon bejön, azt próbálják másba beleültetni, megy a hype végül és nagy pofáraesés van belőle.

válasz erre

 
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt