A GTA IV születésnapját ünneplik a rajongók

2023. április 30.
21.0531
Botyi profilja, adatai
Botyi
Ma 15 éve, hogy a Rockstar Games a Grand Theft Auto IV-el bevette a PlayStation 3-at, az Xbox 360-at és a PC-t, ennyi évvel később a játékosok képernyőképekkel, történetekkel osztják meg emlékeiket.

A 2008. április 29-én megjelent Grand Theft Auto IV visszavitte a játékosokat Liberty Citybe Niko Bellic, egy volt kelet-európai katona személyében, aki az Egyesült Államokba vándorolt, hogy elmeneküljön bűnözői múltja elől. Ez volt az első rész a Grand Theft Auto "HD-univerzumában" és sokan még most is csodálkoznak, hogy a cím mennyire jól állja az idő próbáját.

Egy Reddit-felhasználó a játék subredditjén megosztott néhány képernyőképet és az azt követő spin-offból, a The Ballad Of Gay Tonyból. A poszt nagy beszélgetést váltott ki, van,akinek ez volt az első játék, amit előrendelt, egy másikuk azt emelte ki, forradalmi volt a nyílt világú játékok között abban az időben. Sokan megdöbbentek azon, hogy a cím valójában milyen idős, az egyik felhasználó "nem tudja elhinni", hogy a Grand Theft Auto IV tizenöt éves.
Grand Theft Auto IV-el bevette a PlayStation 3-at, az Xbox 360-at és a PC-t, ennyi évvel később a játékosok képernyőképekkel, történetekkel osztják meg emlékeiket.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 18 napja

Mai napig imádom. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 19 napja

Mai napig imádom. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 19 napja

Legjobb rész ever. Vice Cityt szerettem talán még ennyire.

válasz erre

totyak

1 éve, 19 napja

Szerintem a sorozat legjobb része, minden tekintetben. Ezzel szerettem legjobban játszani mind közül és ez indította el a lavinát, hogy minden epizódot beszerezzek eredetiben.

Időszerű lenne már a V-t félretenni. 10 éves már az is.

válasz erre
Grand Theft Auto IV
7.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja