A Ghost of Tsushima írója dolgozik majd a BioShock 4 sztoriján

2022. december 08.
37.2351
Mikee profilja, adatai
Mikee
Kezd körvonalazódni a következő Bioshock-rész, felpörögtek végre az események a játék körül, egy igazi iparági nagyágyú, Liz Albl csatlakozott ugyanis nemrégiben a Bioshock 4 kreatív csapatához, a hölgy nevéhez több korábbi AAA-s játék sztorija is köthető.

A 2K Games legendás steampunk sorozatának, a Bioshocknak a következő epizódja körül még mindig rengeteg a kérdőjel, a legutolsó híresztelések szerint 2024-ben számíthatunk a Bioshock 4-re, ami állítólag a 60-as évekbeli Antarktiszra kalauzol majd el minket.

Szerencsére ezúttal jó hírekkel tudott szolgálni a játékot fejlesztő Cloud Chamber csapata, egy igazi iparági veteránnal bővült ki ugyanis nemrégiben a kreatív team. Liz Albl a Twitteren jelentette be a jó hírt, miszerint kreatív vezetőként fog majd közreműködni a Bioshock 4 fejlesztésében, a játék sztoriján fog majd dolgozni.

Az író korábban olyan játékok sztoriján ügyködött, mint a Ghost of Tsushima, az Assassin's Creed IV: Black Flag, a Watch Dogs: Legion, a Far Cry 4 és a Far Cry 5. Állítólag a sztori több befejezéssel is fog majd rendelkezni, valamint régi ismerősök is visszaköszönnek majd. Bízunk benne, hogy hamarosan további újdonságokról is beszámolhatunk majd nektek.

3 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nekem mindegy ki dolgozik rajta, csak hozza az első két rész hangulatát. Az infinite sem volt rossz, csak már nem éreztem az igazinak.

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

És az jó?

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Érdekes lépés egy teljesen más irányba.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt