A döcögős rajt ellenére már most rekordokat döntöget a Call of Duty: Modern Warfare 2

2022. október 30.
5.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Végre valahára elrajtolt a legújabb COD-epizód, a Call of Duty: Modern Warfare 2 többjátékos módja, a játékosok pedig fittyet hányva a technikai problémákra, elözönlötték a lövöldözős játék harctereit, számos rekordot megdöntve.

Mondanunk sem kell, hogy minden évben ahogy jön az ősz, az aktuális COD-epizód mindig nagyot robban. Nem volt ez másképp a mostani rész, a Call of Duty: Modern Warfare 2 esetében sem, viszont mint kiderült, ezúttal a korábbi rekordokat is sikerült megdöntenie a legújabb epizódnak.

A SteamDB adatai szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 egyidejű játékosszáma Steamen megduplázta az eddigi rekordot, hírünk írásakor összesen 247 839 egyidejű játékos küzdött egymással az online harctereken. Az eddigi legnépszerűbb rész, a 2010-es Call of Duty: Black Ops összesen 118 593 játékost számlált a csúcspontján.

Nyilván mivel évek óta nem jelentek meg Call of Duty játékok a Steamen, ez még nem lenne olyan nagy rekord, de azt is érdemes hozzátenni, hogy ehhez még hozzájönnek a Battle.netes PC-s játékosok, illetve az Xbox- és PlayStation-konzolok playerei. Az Infinity Ward csapata azért még nem ülhet a babérjaikon, a túlterhelt szervereken és a technikai problémák megoldásán jelen pillanatban is dolgoznak a srácok.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 7 hónapja és 1 napja

Mondjuk nem nehéz neki, amilyen **** volt az elmúlt évek felhozatala. De ez is hemzseg a hibáktól.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 7 hónapja és 1 napja

Talán visszatér a normális mederbe a széria..

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 7 hónapja és 1 napja

Mi mást is mondanának, hogy ****ul megy mint az állat? röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja