A Diablo IV kinyírt néhány Nvidia RTX videokártyát

2023. március 23.
32.1181
Botyi profilja, adatai
Botyi
Úgy tűnik, hogy a Diablo IV bétája körül újabb furcsaságok merülnek fel, mivel a Reddit és a Blizzard fórumain a felhasználók azt írják, hogy grafikus kártyáikra negatív hatással van a játék.

A közös pont ezekben a leírásokban maga egy konkrét kártya, az Nvidia RTX 3080 Ti, egy Reddit-felhasználó megjegyezte: egy átvezető videó után, mindössze 20 perc játék után tönkrement és a posztra érkezett válaszok szerint másoknak is hasonló tapasztalatuk volt.

Egy 161 ezer feliratkozóval rendelkező Mortismal Gaming nevű youtuber szintén megemlítette, hogy neki is ugyanez volt a problémája. Hogy a Blizzard, vagy a gyártó a hibás, azóta is vita tárgyát képezi, bár a New World című MMO-játéknál is voltak hasonló gondok, ott a gyenge forrasztás volt a ludas.

Egyelőre azt tanácsolják, hogy aki Nvidia RTX 3080 Ti-vel játszik, az korlátozza a maximális képkockasebességet. Ezen a hétvégén, március 24-26. között lesz egy nyílt béta, a teljes játék június 6-án jelenik meg, a Digital Deluxe Editiont, vagy az Ultimate Editiont előrendelő játékosok már június 2-tól tolhatják.
3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát ez *****nagy!

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Menj már! Ez komoly? Hát én nagyon ki lennék borulva.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 5 napja

De hogy a rohadt francba fordulhat ilyen elő????

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profilja