A Diablo Immortal következő frissítése elhozza a heti egyszeri kaszt-váltást

2022. július 20.
33.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az új mechanikának köszönhetően végre nincs többé megkötve a kezünk a karakterosztályok terén, a mai naptól heti egy alkalommal ingyenesen és szabadon válthatunk majd karakterosztályt a Blizzard játékában.

Az új mechanika mellett természetesen új tartalmak és tennivalók is érkeztek a Diablo Immortal soron következő frissítésében. Ahhoz, hogy megváltoztasd a karaktered osztályát, legalább 35-ös szintűnek kell lenned. Nem kell mást tenned, mint hogy ellátogatsz a Westmarchban található Shifting Flameshez, ahol néhány kattintás után már élvezheted is a hősöd "megújult" képességeit. Természetesen a döntésedet bármikor visszavonhatod, ha éppen meggondoltad volna magadat.

Annyi megkötés talán mégiscsak van, hogy amikor kasztot váltunk, a kaszt-specifikus felszerelésünket nem tudjuk majd használni, ilyenkor minden egyes, a hősünkkel nem kompatibilis tárgyunk bekerül az inventory-ba, hogy visszavehessük azokat a későbbiekben. A karakterünk természetesen nem fog meztelenül flangálni a Diablo zord világában, új kasztunkhoz kapunk majd egy kezdő felszereléskészletet.

Az új mechanika mellett új legendary itemek és egy friss end-game tartalom is érkezett Hero's Journey néven, amit a Frozen Tundra területen találtok majd. Továbbá egy új Helliquary raid boss is feltűnt a játékban, bőven lesz tehát tennivalónk, ha esetleg visszatérnénk egy kis démonirtásra.

3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Nagy lehet a gond a Blizzardnál hogy valamit ingyen adnak. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Ez egy jó megoldás, jobb lesz a játszhatósági faktor.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Ingyen????? meglepett smiley Mi van ezekkel? röhögő smiley

válasz erre
Diablo Immortal
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja