A Cult of the Lamb fejlesztője január elsején törölni akarja a játékot

2023. szeptember 13.
16.6761
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Cult of the Lamb fejlesztője, a Massive Monster azt közölte, hogy január elsején törli a bárányos roguelike-ot, miután a Unity azt tervezi, hogy a játékkészítőknek a játékosok letöltése után fizetniük kell.

A Unity nemrég jelentette be, hogy bizonyos esetekben díjat kér a játékkészítő eszközeinek ingyenes és prémium verzióit használó fejlesztőktől. Erre válaszul a Cult of the Lamb készítője azt mondta, hogy törölni fogja és ez az árpolitika "jelentős késedelmet" okozna más, hamarosan megjelenő Massive Monster játékok készítésében.

A tervezet szerint már az ingyenes eszközöket használó fejlesztőknek is 0,20 dolláros (71 forint) díjat kell fizetniük minden alkalommal, amikor egy felhasználó telepíti a játékukat, amint ezek több mint 200 ezer letöltést kaptak, vagy több mint 200 ezer dolláros (71,4 millió forint) bevételt generáltak.

Számos népszerű cím készült a Unity segítségével, köztük a Cities: Skylines, a Rust, a Subnautica, a Kerbal Space Program és a Genshin Impact. Az árazást 2024 elején vezetnék be, a Massive Monster pedig arra biztat mindenkit, hogy most vegye meg a Cult of the Lambet, mert január elsején törlik.

2 hozzászólás

Patrik94

2 hete

Micsoda nyavalygás baszki.

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 1 napja

Bár visszamenőleg kérni pénzt elég köcsög dolog, de alapvetően azért megérthető, hogy bizonyos összeg felett vár valamit a motor készítője is. Csak akkor mondjuk ne nevezze ingyenesnek...

válasz erre
Cult of the Lamb
9.590 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Dav2377 profiljamarco profiljaKisember001 profilja